20 Update..


Salam semua..Update blog ke update entry? Same je kot due2 istilah tu.Janji update....Lama jugak oo0oo00 tak update blog.Last x last aku update pasal tsunami kat jepun.Berzaman kot entry tu,tapi trafik kaw2 la aku pulun time tu.Harini plak baru nk update entry,ntah ade orang bace ke idak entry yang aku tulis ni.Tapi takpela,janji UPDATE!! an??an??

Agak2 aci x kalau aku update dengan tajuk yang xde motif ni?? xpe kot....janji UPDATE!!  K la...selesai sudah kerja2 mengUPDATE!!..hahaha.samat malam semua..Esok plak aku UPDATE!! entry baru...Harap korang yang bace ni x hot se'HOT' kolam air panas kat laa hot spring tu erk.ahakss..Assalamualaikum....

20 comments:

NuSaNa NoSa 91 said...

zaerrrrrr~ lamanya menghilang.. blog ni pon dh jd lain.. huhuu~

haaa.. pasni update hari2 ea?? keen tunggu.. ^_^

Pendekar Berkuda said...

hidup jugak member aku sorang ni ya... rindu gila kat kau... dah habis study ke derr??

blog-tips-kurus said...

welcome back! hoho!

najihah sahami said...

fuyyooo....finally update gak.hua3.........

dak eina said...

mne zaer menghilang eh? rindu la. huhu :P

Bulan said...

welcome back :)

Faizal Fredley said...

igt dah nak bersara..hahha

Rahmad said...

selamat kembali..

apik pehe said...

wahhh..lame tu bersawang.hehehe

Cik Miera said...

akhrnya, sawang dah bersih.. haha
welcome back :)

Afiq Bukhari said...

update jgn x update :D

CikBulat said...

hidup pun blog ko.. HAHAHA !!

emieysandra said...

selamat mengupdate lagi ;)

hana said...

update pun..
=D

Izan Ishak said...

zaerrr...akhirnya ada jugak update blog ni.

cikbulat siap buat entry khas kat belog dia. tu yg kak izan melaju je ke sini~

meaw said...

pocikkkkkkkkkkkkkkkk, update blog update entri?sama je kot.....teruskan kerjaya,jangan pencen lagik :D

padin said...

wah, zaer akan buat come back ke? yeahhh, selamat berjuang zaer!!

diana said...

lama nye nyepi..
jadi la..asalkanupdate..
heeheh

CIK TOM said...

lamanya menyepi!sibuk sgt study ehh..

khansyaa' al khairiyah mohd ujang said...

woahhh ^^

 
zaerr.com