26 Short Pants Entry


Salam semua.Ini adalah short pants entry.*Tiada kene mengena dengan long sleeve*

Jam tepat 11 malam.........Genap seminggu aku tinggalkan blog.Terlalu berat bagi aku untuk update sekeping entry dalam blog ni.Sibuk mengalahkan PM oscar plak.Esok,tepat jam 7 pagi aku berangkat ke tempat jin bertendang *means,tempat aku belajar*.huhu.Takde ape2 untuk dipikirkan,just take a rest untuk drive pagi esok.

Aku terpaksa tinggalkan dunia blog untuk sementara waktu.Tak lama,agak2 raya tahun depan,baru aku on balik.*sila abaikan ayat diatas*.Kalau ade masa aku on turbo blog ni,tapi kalau da sibuk sangat,terpaksa aku tinggalkan.huhu.

Rase tu je kot short pants entry aku kali ni.hehe.Btw,mekasih bagi korang yang naikkan trafik aku minggu ni.Tak kisah la berape,janji lebih 100 pon da ok.Maaf jugak bagi korang yang bertanya pada aku pasal blog sebelum ni.Aku tak dapat nk jawab buat masa ni geng! Nanti ade masa,aku try adjust mana2 persoalan yang aku ingat okie.hehe

Pada mak @ lagendamahsuri.com,Sejuta maaf ku pohon darimu.Zaerr tak sempat nak joint gath mak malam ni.hehe.Harap mak happy dengan blogger lain yang ceriakan gath mak tu k *kantoi sudah mak buat gathering* huhu.Terima kasih kerana membaca~zas

Status ~ Layan lagu Maher zain sebelum tidur.....zZzZzZz..

26 comments:

Pendekar Berkuda said...

raya tahun depan? wahh...lama tu...aku jamin ang takkan sampai raya tahun depan der...haha...

secantikmanis said...

nie yang aku hangen nie...woittt takkan tido dah woittt

secantikmanis said...

nie yang aku hangen nie...woittt takkan tido dah woittt

NuSaNa NoSa 91 said...

zaer~~ slmt bercuti yep.. semoga bahagia selalu!! ^_^

secantikmanis said...

kau dapat sambung mana bro
bg aku ym kau

cHEnTa TiKa said...

zaer.. i'll miss u.. heheheh..
ht2 yer drive esok

Cahaya Kehidupan said...

owh,da sambung blaja upernya,blaja liklok k,dont noty2..hehe...

najihah sahami said...

take care derr...jangan sampai lupe makhluk kat dunai blog lak t.
:P

Bulan said...

take care.ahakss

kaizen shinobi said...

eh? ade gath ke? adeh.... hehhee

zirconia said...

busy ke zaer nanti nie? selamat kembali belajar :D

misyamissyou said...

uhuk..ingt entry pakai short pants tadi..haha..blaja leklok ye.. :D

saddam said...

adess... sunyilah nanty blog nie...

blog-tips-kurus said...

sampe ati dak zaerr..:(

#psstt.. emel tu menten tak?

diana said...

nak tengok gak berapa lama dia nak tinggal blog..
entah2 3 hari ke..
hehhehe

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

jg diri..jgn hilang lama2,nnt sis rindu kat zaerr...apa2 nnt sis tgglkan pesanan kat ym je.

eRza farEeha said...

tc yum!!

Cikbelog said...

nak pi mano?ehee take care okeyhh

deCrewz said...

Erk.. SUnyilah bro... Jumpa lgi thun dpn..

pN.rOs said...

lamanya tu zaerr... nanti tader da orang nak tolong i pasal coding2 ni, takder da orang yang sudi tegur aper yng pelik kat blog i yang tak seberapa tu huhu...

Gayahspears said...

suda baca~ thnk gtau..huhu

aleen aiden said...

hahah,tmpat jin bertendang ek.jgn kamoo ikot bertendang skali hokes.. :P

Ain Zulaikha said...

semoga belajar elok3x...

░♥si lampu neon♥░ said...

WEHHHHHHH?? TIDAKKK ! KEMBALI LAHHHH

Lagenda said...

i will miss u bebeh! Jgn la tinggal blog ni lama2 au...sian kat mak nih! Ilang 1 anak mak..

Sob..sob..sob.

ASSOYFINGER67 said...

salam zaer...kao memang dah tak ada shout box yer...!?

 
zaerr.com