26 Cara Membalas Tag?


Salam semua.Wah! Kan main lama aku dok relak atas sofa,sampai dah kene ketuk baru nak update.huhu.Malas tahap tepu minggu ni,nak paksa menaip,lagi la malas.Just bukak blog,pastu blogwalk ala kadar.....Sumbang trafik sikit2 pon jadik la.huhu.

Harini xde masa untuk posting pasal tutorial sebabnya,bersepah tag yang aku kene buat.Ntah ingat ke idak,buat sekadar termampu.hehe.Maaf yea bagi korang yang da tag aku,kalau aku ingat,aku backlink nama korang dalam entry ni,tapi kalau aku hanyut.....Pliz remaind me okies.Biase la,memory is not fully synthetic.Eh! betul ke? Maaf,broken english.

Sebelum esey cerita lebih panjang,izinkan aku untuk memohon maaf atas kelalaian yang terjadi dalam dunia blog ni.Bukan aku tak tahu,baru2 ni meletup cerita pasal blog larian,BPM dan segala bagai segmen yang ade.Bukan xnak amek port,tapi sibuk dengan menganu template untuk rakan2 blogger.huhu.Pesanan awal ~ aku tak buat part time untuk membuat template ni k,just membantu dengan kudrat ilmu yang aku ade.Nasib baik semua feedback ok.hehe

Taknak bebel panjang2,kang meluat lak korang bace.Ok,tag yang aku nak bayar ni lain dari yang lain.Tak pernah dibuat orang,tapi aku je yang berani2 kan diri untuk buat.hehe.Yela,korang bayangkan,xkan nak bayar 10 tag dalam 1 entry? Malas kodoi.haha.So,cukup sekadar entry berterima kasih ni yang dapat bantu aku untuk bayar tag yang dorang lemparkan.Korang leh terima ke ni?Terima la dengan seadaannya.hehe.Jom mulakan.









Nah! Terkentut agaknye kalau nak siapkan 8 tag dalam satu entry.haha.So,better cari ni lebih bagus untuk berterima kasih kepada korang korang n korang yang dah tag aku.Yehaaa! Aku da balas semua.hehehe.Harap2 korang jangan marah yea,sebab korang pon paham tahap KERAJINAN aku ni.So,terima je la.hehe.Pada bro Faizalfredley,tahniah atas pencalonan BBPM yang tengah hangat skang ni.Caiyok bro!! Undi la dengan bijak.Terima kasih kerana mambaca.zas~

26 comments:

Siti Mashitah Saidin said...

hahahaha.. da terkentut belom?

cik miera said...

haha..jawab jgn xjawab..banyak assignment tu..haha

Bulan said...

pemalas!ahakss

me suya said...

waaaa ade gak cam ni. hebat2
heeeeeee

me suya said...

waaaa ade gak cam ni. hebat2
heeeeeee

eRza farEeha said...

sokong bulan!!
jht x??haha

ASSOYFINGER67 said...

wah....tiba2 jadi suprb..patutlah berat sikit kat cni..huhu

zirconia said...

sempoi je balas tag kan zaer. hehe ;D

Cahaya Kehidupan said...

almaklumlah ,orang popular,opcoz tak ada masa....hehe =P

faryzh said...

pemalas tol la ang ni.adeii..

Pendekar Berkuda said...

si zaer ni bukan tak nak buat... tapi dia ni tak ada mood nak buat da... sama saja macam pendekar ni... malas sebenarnya nak buat tag orang... dah banyak kali tinggal... mintak ampun betul dengan tuan punya tag.. huhu..

lagipun... ramai sangat yang main tag2 ni.... tak contest lagi... kalau anda perasan..blog sekarang ni lebih popular dengan entry tagging2... sedangkan bukan itu yang kita semua nakkan... kalau pasal award masih boleh diterima....

peringatan...jangan banyakkan entry kita dengan tagging contest-segala-bagai-macam-tagging... langsung tak ada isi nanti...

wah...komen terpanjang setakat ini... boleh jadi entry ni... hak hak hak... layans~~~~....

eiela said...

banyaknya asignment.. hehe. Takpe kalau tak dapat buat, asalkan kita berterima kasih kat diorang. Ucapan terima kasih tuh lebih tinggi nilainya dan lebih dihargai.

Latest Entri :
Nomborku 369, Kumpulan 10 Blog Baru Pilihan

efa nur said...

sokong 299% entry pendek pendekar berkuda tuu....hehehee :D

tQ zaerr.....:)
(wish me luck ya..n vote efa no.8 untuk BBPM taw)
hee :)

omurice said...

betul tu...kadang2 bila dpt tag nak tag orang lain rasa kecian takut tak pat dorang tunaikan atau terbebankan dorang...huhu...yosh!

kaizen shinobi said...

perghhh... tag bersepah2... hahaha

sop said...

mmg tag bagus utk traffic.. tp jgn la buat tag susah2
ada yg kena listkan 25 perkara..
jenuh juga tu :)

nice sha0r0ing bro1

Faizal Fredley said...

WAH TQ ZAERR SEBAB BACKLINE DAN PROMOSI SIKIT BLOG AKU..HEEEH..SORY BRO KOL 12 MALAM BARU BALIK LATIHAN NI..TERJAH BLOG SIKIT2...

shada wentz said...

hoho..sme!! =..=

yad'z said...

cayalah zaerr.... yang penting ikhlas... huhuhuhuhu...^^

Cikgu Fikri said...

Hohohhoho..
terbaik lah entry ni..
aku ingat aku sorang jerk yang tinggAL2 nk wat tag orang,'
rupanya rmai lg...
huhuhhu..
kpd sesaper yg aku xwat tag nyer tu,
aq mntak maaf sgt2...
huhuhuh.....

Syat0za said...

wahahaha, senang je buat..haha ^^,

♥-- emieysandra --♥ said...

buat jgn xbuat..

buat pendekar : klu kite pndai isikan, ok jer tag n contest tu,huhu
komen die yg plg pnjg..2 yg layan..ehehe ;D

Gayahspears said...

rasenye ade lagi tag yg ko tak bls~lalalalala

amira said...

mak oii.. belambak nye..

kata kila said...

rajinnyeeeeeeeeeeee

░♥si lampu neon♥░ said...

GILER KOO BANYAK GILER TAG ! MATI NAK BUAT HAHAHAHA

 
zaerr.com