45 10k Pageview 1 Bulan?

Salam semua.hehe.Pesanan awal dari tuan rumah~ Entry kali ni bukan berniat untuk menunjuk-nunjuk prestasi blog aku dan aku sekadar berkongsi untuk tatapan korang~.10,000 Pageview 1 bulan ? Pasti ramai blogger kat luar sana tu semudah a.b.c je untuk dapatkan pageview 10k dalam masa sebulan kan? Bagi blogger mentah macam aku ni,memang sesak nk dapatkan pageview sebanyak ni.Dengan usaha yang mendalam,aku dapat jugak pegang 10,000 pengunjung blog dalam masa sebulan.Tapi aku tak kejar semua tu,yang penting aku capai matlamat aku.Macam mana aku buat? Hurm.Sebenarnya,aku sendiri tak tahu ape tips yang aku guna,sekadar update entry dan Berblogwalking.hehe..

Bagus sangat ke blog aku ni?Sampai boleh cecah 10k pengunjung blog dalam masa sebulan? *Baru 3 bulan berblog da nak kecoh*.Nak dijadikan cerita.Tadi.... mase aku gian nk bukan akaun nuffnang,terlintas untuk tengok tarikh pertama aku masok dalam dunia blog yang bersedudukan dengan nuffnang.Teruja bila tengok tarikh pertama tu.Sebabnya....Hari ni boleh dikategorikan sebagai hari anniversarry blog aku selama 3 bulan berada dipersada blogspot.hehe.

Dengan hati yang tak berapa nk kencang,aku terus usha pageview aku selama 3 bulan berblog.Widget pageview ni aku amek terus dari kilang blogspot,kalau korang nk guna widget ni,cari dalam add gadget tu.Widget aku ni sentiase melekat dalam blog aku,tapi angka sahaja yang berubah.Korang nak tahu berapa pageview aku buat masa ni? Angka yang tertera pada widget pageview tu menunjukkan sebanyak 30,000 lebih dalam masa 3 bulan.Tapi kenapa aku cakap 10k pageview dalam masa sebulan? 30,000 kalau dibahagikan dengan 3 bulan berapa? Ternyata 10,000 kan.hehe.Aku tak omong kosong k,korang tengok ni.zas~


Dalam kesempatan ni jugak aku nk berterima kasih pada korang yang singgah dan terjah blog aku secara langsung ataupon secara tak langsung.Pada insan yang berpendirian sebagai silent reader,aku amat hargai kedatangan korang untuk membaca entry aku yang akan datang.Tak lupe jugak pada kenalan aku yang selalu singgah dalam SB tu,aku tabik spring kat korang.hehe.Nanti la,kalau ade masa aku belanje korang makan MCD [ Makan Chokie-Chokie Double ],tu pon kalau aku ade rezeki k.Aku akan cube buat yang terbaik dalam dunia berblogging ni,dan kalau aku tersalah care,terkasar kata korang tegur-tegur la aku yea.Manusia tak lepas dari buat kesilapan.hehe.Aku sekadar berkongsi.Terima kasih kerana membaca.zas~

Psst~ Korang macam mana? Ada pertambahan penduduk tak dalam blog korang.hehe.

45 comments:

Nur Hayaty said...

yup zaer mmg superb power..blogger tegar...=]

suziesanji said...

congrates =)

shima said...

wah,salute ar!kite nyer ciput je.

AJ said...

hehe blogger tegar..mne2 pon ader zaer

najihah sahami said...

waaa....tahniah zaer...little bit jeless...hahaha

keep it up derr...gud lak!!

Lagenda said...

Wahhh...jeles2 nih! Grr..pepun, tahniah ye anak omak!

apik pehe said...

hahaha..zaer..aku nak 3 packet chokie2 tau..yg perisa coklat..nnti anto kt alamt ump..

cOnfuSeME said...

congrat zaer...nk mcd...:D

Zaer!! said...

Yaty : Hahaha..ni kutuk ke,perli ke hapa ni??tenkiu yaty ku sayam!!..haha..;-)harap kamu pon sama k..;-)

Zaer!! said...

Sue : Thanks A lot sue! hope kamu pon sama..maju untuk blog.haha..;-)

Zaer!! said...

Aj : Aj,zaer tiru style aj dulu..aj mana2 ade kan dulu..tahniah jugak Aj..hehe..;-)

Zaer!! said...

Mish : Hehehehe..alala.zaer musti tulun mish gak walau camne pon..hehe..;-)

Zaer!! said...

Apik : Hahahaha..nati aku wi mum 10 guni chokie2!! mum nak??;-)

Zaer!! said...

MIss : Hhehehe..jom zaer blanje kamu!! nak x?? 2 guni lagi taw!! hehehe..;-)

NuSaNa NoSa 91 said...

nk choki-choki~~ suke2~~ ^_^

nadzirah aqilah said...

waaa... congrats zaer.. kagum2... hehehe

Zaer!! said...

Teha : Hehehehe..mau ke??meh la..setkan masa n tempat mcd!! zaer datang!!

Zaer!! said...

Nad : Tenkiu nad!! zaer harap kamu pon macam 2 jugak k..;-)

apik pehe said...

hahaha..kalu x sapa jugok 10guni kt ump..aku cari mu zaer kt pasir mas..hahaha

ultraman_88 said...

jeles weh
maju bang zaer

Zaer!! said...

Apik : Hahahaha!! nati wi alamak ump!! cepat!!

Zaer!! said...

Bang Tomen : Yeahhh!! kali pertama bang tomen comment entry aku!! hehe..tenkiu! ang pon sama tomen..maju bersama!!

chentamiera said...

tahniah zaer...jeles ni...
nak chokie2... ;)

yahaya said...

ok tahniah juga...mantap

Zaer!! said...

Miera : Dun b jelous k..hehe..sebab zaer tahu kamu pon boleh buat jugak miera!!ehehe..;-)keep it up k..;-)

Zaer!! said...

Yahaya : Terima kasih atas kata-katamu wahai insan..hehe..Zaer nk terima kasih jugak kat bro,sebab banyak ajar pasal blog ni..hehe..trimas!!

.s.o.f.i.a. said...

happy anniBERSERI!!!!!

wannurfazrini said...

wiwittttt, zaer the best ahh :D

Dark Half said...

caya la bro.tp blog kau mmg ada kelainan dr blog2 yg aku penah terjah.alexa rank pun dah 200K.aku yg 4 bulan blogging masih 700K.congrats!

suzie rahman said...

gud job bro

Zaer!! said...

Sofia : Thanks sofea!! Lap u all very the much!!! hehe.;-)

Zaer!! said...

Wannur : Yeahh!! Kamu pon da best jugak saudari! semua yang ada blog ni,all da best!!

Zaer!! said...

Sorrow : Caya la jugak kat lu bro!! sama naik dengan ade deh! hehehe..;-)keep it up k!!

Zaer!! said...

Suzie : Thanks suzie!! Zaer hargai semua yang singgah blog zaer!! sempat nnt zaer blanja istirehat kat umah zaer ni..hehe..;-)

Humanity Life said...

Hahaha.. nie baru seorang blogger yang tegar huhuhuh!!! caya laa zaer! ZAER the superb = super blog! Wakakaka...


Artikel terkini : http://humanitylife.blogspot.com/2010/09/private-4x4-desert-and-wadi-safari.html

pingx said...

cayala.. zaer, usaha itu tangga kerjaan.. xkirala.. blogwalking skali pon! apa pon meh kase rioh lagi entri terkini korang.. bersama pingx ye! biar pingx kase gegarkan ke saluran twitter & facebook dengan informasi terkini entri korang!

Zaer!! said...

Pingx : Wahhhh!! satu site yang menarik ni!! nnt zaer linkkan entry terbaru kat site kamu!! yeahh!!..;-)

Zaer!! said...

HF : Terimas bebanyak bro!! usaha melambangkan satu kehasilan yang begitu teruja! hehe..sama la dengan bro!caya sama lo!!

Dc said...

tahniah zaer..dpt 10k visitor sebulan hehehe:)

FloEllen said...

wah..tahniah dik...blogger tegar ni....sumber inspirasi kak ellen..hehee

.aira. said...

cepat gila traffic naek. kongrets. :)

new entri xD :
TERINGAT

sumpit said...

hebatnyer ko ni.... apa petua ni.. kongsila jemput baca

Anonymous said...

I must digg your post therefore other folks can look at it, really helpful, I had a hard time finding the results searching on the web, thanks.

- Mark

Anonymous said...

Very enlightening and beneficial to someone whose been out of the circuit for a long time.

- Lora

Faisal FA said...

hebat-hebat..tahniah=)

 
zaerr.com