12 Bujang Sepah a.k.@ bujang lapok ??

Salam semua..hehe..Sape bujang sepah dan sape pulak bujang lapok ni?..hehe..Tapi yang pastinye korang mesti kenal sape bujang lapok kan?..Name dorang ni memang tak asing lagi dalam dunia hiburan ataupon dunia perfileman..Teringat mase kecik2 dulu,sehari kalau xlayan cerite bujang lapok ni,memang xsah,lakonan ketiga-tiga seniman tu memang mantap dan yang pastinye memang xkering gusi bile tengok al kisah seniman ni..hehe..betol tak?


So,kali ni aku nk kongsi cerita dengan korang sape la insan yang bertuah yang boleh gantikan tempat seniman bujang lapok ni.Ops!!.tapi takde la setanding seniman bujang lapok tu kot..hehe..Kumpulan lawak ni pon baru je nk tanam benih dalam dunia perfileman..Bukan senang taw nk jumpe bakat seorang pelawak ni.Dari mimik muka dorang pon kite da tahu die ni seorang yang pelawak yang berbakat...hehe..name kumpulan mereka ni memang sinonim dengan Program realiti tv tu[ Raja lawak ]..hehe..korang nk tahu sape?? mereka ni ler bujah sepah yang tak pernah bersepah..hehe..


Sebenarnye,bakat bujang sepah ni telah diasah oleh otai-otai lawak dalam Program Realiti Tv[ Raja Lawak ] tu..Setiap minggu ade je lawak yang dorang buat..Finally,dorang ni sampai jugak ke peringkat final..syabaz bro2 bujang sepah..hehe..Dari dalam studio Raja Lawak sampai la ke luar studio,tak habis-habis dengan lawak dorang ni dan  sampai ler jugak kepada pembikinan drama-episod.. hehe..Memang mantap seyh lakonan dorang!!..hehe..So,bagi korang yang nk layan lawak spontan versi bujang lapok ni,korang tengok la drama bujang sepah ni k..Kat bawah ni aku link kan drama-episod kumpulan si bujang sepah ni k..zas~


Psst~ Link yang bagi ni semua dari youtube,so korang tengok 'part by part' k..Selamat menonton..hehe.zas~

12 comments:

Dc said...

ade persamaan dgn bujang lapok kerr..
errmm ..ade kot..bilangan ahli^_^ hehehe

dak eina (◕‿◕) said...

bujang lapok lagi best!! ;)

xangonila!! said...

Dc : Hehehe..sorang gempal,sorang kecik n sorang lagi tingi lampai..same pade fizikal..;-)

xangonila!! said...

Dak eina : yeah!! thats right eina..;-)

MissXYZ a.k.a Abaikan said...

xske sgt la tgk cite ni sbb depa ske ketok2 kepala hehe

xangonila!! said...

Miss : Hehehe,same la ngn si bujang lapok..depa siap terajang lagi taw miss..;-)

Afiq said...

haha dorang ni sempoi...lawak spontan+pedas...smua 'B' ade kat depa nih :D

nabilah abd rahman said...

tak penah tengok bujang sepah ni buat rasa-rasalah kan,bujang lapok lagi best..karya p ramlee sangat bes..

xangonila!! said...

Afik : Hahahaha..klakor lor layan cite ni..;-)semua 'B'!!nk perlu dijelaskan ke en Afik??hahaha

xangonila!! said...

Nabilah : La,nabilah xtengok lagi ke??..memang terbaik al-kisah bujang lapok ni..maybe bujang sepang ni baru lagi n terkinja-kinja dalam dunia lakonan..hahha..thanks sharing..;-)

DgurLinReD said...

YUP!! cita bujang paok tgk 10 kali pu tak jemu2.. he he... gile berhantu arr cita tu!! :D

Zaer!! said...

DgulLiRed : wah!! akak ni peminat geng bujang lapok erk??..same la..tapi zaman2 tu da jauh tinggalkan kite..so,meh layan geng baru ni kak..;-)

 
zaerr.com