12 Nasik Lomak Antarabenua @.k.a Nasi Lemak Antarabangsa !!


Salam semue..hehe..Wah!! best jugak santai2 kat kedai kopi pagi2 ceria ni kan?..Fuh,konyang perut den bile da sental nasik lomak antarabenua @.k.a nasik lemak antarabangsa ni.hehe.Kalau korang nk tahu,ni la rutin harian aku,'mencari tempat baru untuk breakfast'..hehehe..Tepat jam 8.00 pagi,aku da keluar pegi keje,ops!! bukan pegi keje tapi aku keluar pegi cari special menu untuk breakfast..Pelik la xangonila ni,orang pagi2 keluar pegi keje,dier ni pegi sental makanan pulak..;-)..aiseyman!


So,harini aku ade tempat special untuk korang semua,korang pasti da penah dengar nama retoran Nasik lomak antarabenue @.k.a Nasik lemak Antarabangsa..hehe..ntah la,ape yang special pown aku xtahu,so pagi tadi aku pegi try la makan kat situ..Pergh!!! memang sodap 2!! tambah pulak ngn lauk daging rendang!!..xsia2 aku pegi makan kat situ,harga pon boleh tahan jugak!!!(paham-paham je la kalau restoran 2 dah top)..hehe..Tapi memang 'marvelous' seyh!!.;-)..So,kalau korang nk try makan kat situ,pegi la,yang pastinye restoran 2 tutup sampai malam..Abis2 keje je korang terus 'punch card' kat restoran tu k.;-)

12 comments:

krole said...

wuahhhh!!!x ajak ponnnn!!!...heee

xangonila!! said...

hahaha,lain kali k krole..wawawa;-)
semalam bro xajak makan satey pon..;-)

Wanzie said...

wah best tu bro... lama juga tak makan nasi lemak tu.... fuuhh krole pun ade juga ..cayeleh

Khairul Azmi said...

best ke makan nasi lomak kat sana???

xangonila!! said...

wanzie : hehehe..best la jugak..;-)

xangonila!! said...

khairul Azmi : not bad la..;-)nnt try la erk..

Khairul Azmi said...

ok..insylh..tpi lambat lagi kot..
haha...

xangonila!! said...

Khairul Azmi : nape khairul??hehe..sekarang da banyak tempat da ade..;-)

ozzy said...

salam..
Lama x makan nasi lemak..kat sini memang sedap

xangonila!! said...

hehehe..memang sedap la bro ozzy.;-)

xangonila!! said...

hehehe..memang sedap la bro ozzy.;-)

Anonymous said...

Genial fill someone in on and this mail helped me alot in my college assignement. Gratefulness you on your information.

 
zaerr.com