32 Chipmores Kembali!

Salam semua.hehe.Yeah! Chipmores da kembali? Sape chipmore? hehe.Ahh,harap korang paham la yerk.huhu.Dah lama tak main lelayang dalam blog ni,batu seremban ke? lompat katak ke.hehe.Terasa rindu nk blogging dengan korang.Thanks pada semua yang selalu ambil berat pasal kesihatan aku sebelum ni.Amin alhamdulillah,kesihatan aku slow2 pulih cam biase,dan aku pon slow2 gatalkan tangan untuk layan blog kembali.Bia la trafik cam katak pon,janji semangat nk berblogwalking tu,still ade dalam jiwa raga pecah hentak berpulun ni.hehe.Ape2 pon thanks  bagi korang yang tak putus-putus bagi semangat n trafik masa ketiadaan aku k,harap lepas ni jangan la putus lagi yea.Agak2 kalau korang nak merapu,merabai dan merepek,singgah2 la blog aku.haha.Terima kasih atas kesudian korang membaca.zas~

psst~ Balas jejak sat!!

32 comments:

me suya said...

zaer dah sihat eyh.. alhamdulillah..
suya pun kurang blogwalking..just wajib lawat blog yg listed kat tepi tu je lau ade update.. huhuhu kata exam kan :p

suffer8zine said...

heheh bro, ade2 je la kau ni,

Terkini : Contoh Gurauan 'Manja'

dak eina said...

rindu zaer.....auww!!

shima said...

jgn dilupa makan ubat.dengan izin-Nya kembali sihat.

pantun 2 kerat dr shimaaa.Hehe

[^^Daus^^] said...

yea! kembali berblogging zaerr


gile gempak-tahap babun

Zaer!! said...

@me suyaHehe.xpela suya,jangan paksekan diri update dengan blog.kang xpasal2 xstudy.hehe

Zaer!! said...

@suffer8zinehaha.aku tak tahu nk buat pe da ni..haha

Zaer!! said...

@dak einaRindu eina gak!! auww!

Zaer!! said...

@shimaThanks shima.nnt kalau zaer da sehat betul2 kite pi makan mamak k.zaer banje kamu bayar!haha

Zaer!! said...

@[^^Daus^^]Salam daus.Thanks! jum2 blogging!!!

Bulan said...

Chipsmore!!!

tiefazatie said...

zaer chipsmore!hihi..aiyak tenet ifa lembab nie..huhu..smix xmuncul2...hihi

cOnfuSeME said...

hehe...chipsmore dh kembali...^_^

Dean winchester II said...

wahhhhhhhhhhhh

zuera said...

zaer da cht..yeeaahh2...zuer suke2...sgt2..pas ni..jge dr leklok ye...jgn main ujan....hehehe...

Cik Jari said...

hai zek :)

tiefazatie said...

zaer lalink..balik2 ifa je kne smix full nie..adehh..

Mardhiah said...

buleh saya makan incik Zaer?? ngeee

pN.rOs said...

zaer = cheapsmore?
mana lagi cute? hehe

L@g3nd@ buD@k N@k@L said...

shoutmix hang limit laa~~~

x dan aku nk mnja2~~

hakhak

zirconia said...

zaer. sb zaer slalu jd cmnie:

Shoutbox limit of 60 posts per hour reached.

Please try again in the next hour.

This shoutbox version is Basic and can accept up to 60 posts per hour only

takleh conteng. hoho

Nuff4u said...

salam ziarah petang...

Gayahspears said...

yeah.. aku pon suda kembali.huhu

FareedSairi said...

hohohoh...si tukang tulis dtg menghantui~

Cerita Kreatif
7 kemuliaan dalam 7 amalan
Jom Komen: keputusan survey Kitar Semula
Jom Undi Si Tukang Tulis dalam Nescafe Chill Lah Gig Contest

gnesop.com said...

welcomw back..

Melati Qistyna's Mummy said...

akak singgah ptg, dh minum ker? :P

p/s : hadoiiii, SB tu ponuh la zaer :P

L@g3nd@ buD@k N@k@L said...

adehh~~penuh lagi~~

zaerr oii hang beli laa shout mix

bsr ckit bandwith

adehhh

biskut said...

ko berjaya kembali selepas disorokan oleh dinosaur...haha

shameel Iskandar said...

Masya-Allah,zaer x tahu pulak demo sakit. kawe mintak maaf banyak.

missSenget said...

peh~..

baru ku 10.39 shoutbox full da...

mantap~
hehe..

lama lg ni nk tggu kul 11..

aibaks said...

bro... lu punyer shoutmix da abis la.. upgrade ler..

Anonymous said...

Pretty nice post. I just stumbled upon your blog and wanted to say that I have really enjoyed browsing your blog posts. In any case I’ll be subscribing to your feed and I hope you write again soon!

 
zaerr.com